Skip to content

FIWARE Global Summit 2023

Eén van de toonaangevende Open Source-conferenties voor ondernemers, overheidsdiensten, de academische wereld, ontwikkelaars, start-ups en technologen.

De 9e FIWARE Global Summit in Wenen, Oostenrijk (12-13 juni 2023) is een van de belangrijkste Open Source-conferenties voor ondernemers, overheidsdiensten, de academische wereld, ontwikkelaars, start-ups en technologen.

Dit event staat voor twee dagen innovatie, samenwerking en netwerken van wereldklasse.

Bedoeld voor alle FIWARE-enthousiastelingen en nieuwkomers, leden en partners, van startups tot wereldwijde spelers, openbare beheerders en de academische wereld, van ontwikkelaars tot strategen, van projectmanagers tot CEO's.

Technologie verandert de manier waarop we leven, werken en met elkaar omgaan. FIWARE biedt een helpende hand aan diegenen die de wereld willen veranderen, de toekomst willen voorspellen en markten ten goede willen transformeren, gebaseerd op erkende Open Source-technologie. Van startups en kleine en middelgrote ondernemingen tot internationale ondernemingen, FIWARE helpt de disruptors van vandaag volledig te begrijpen wat morgen in petto heeft en hoe ze deel kunnen uitmaken van deze transformatiereis.

Ook jij kunt een sleutelrol spelen in deze reis. Wil je lid worden van de FIWARE-gemeenschap, een wereldwijde ecosysteem, of ben je gewoon geïnteresseerd in de impact en kansen met Open Source-technologie? Dan is deze Summit voor jou!

De 9e editie van FIWARE Global Summit (FGS) zal worden gehouden in een FIWARE-stad, en een van de meest leefbare en veerkrachtige steden ter wereld: Wenen (Oostenrijk), 12-13 juni 2023, met zijprogramm's van 12-15 juni.

Meer informatie en registratie