Skip to content

Aanpak

Als betrouwbare partner leveren wij digitale platformen en componenten die data vlot laten stromen en doen samenwerken tussen bedrijven, overheden en consumenten. Dat gebeurt in nieuwe data-ecosystemen waarin elke deelnemende partij de vruchten plukt van innovatieve samenwerking rond data.

Business accelerator voor de data-economie

Onze oplossingen voor meer inzichten uit meer data openen de weg naar een data-economie met nieuwe businessmodellen. Het is voor bedrijven echter een juridische en technische uitdaging om data te laten samenwerken. We ontzorgen bedrijven: door specificaties voor standaarden vast te leggen en te gebruiken, kunnen bedrijven analyses uitvoeren en inzichten genereren uit gegevens, terwijl consumenten en andere bedrijven de controle behouden over hun data. Zo ondersteunen we bedrijven om data veilig te laten samenwerken en nieuwe toepassingen te implementeren zonder de juridische en technische drempels, met de juiste partners en de data die nodig is.

Bewezen werkwijze voor veilige data-ecosystemen die renderen

Betrouwbare partner voor veilige datastromen

Onze aanpak geeft consumenten en bedrijven de volledige controle over hun data. Persoonsgegevens en gevoelige data laten samenwerken kan alleen met respect voor de privacy of de bescherming van concurrentiegevoelige data, in lijn met decretale verplichtingen en Europese wetgeving.

Business accelerator voor innovatieve datatoepassingen

Wij bouwen digitale platformen en componenten die data laten samenwerken tussen consumenten, bedrijven en de overheid. Als neutrale partij vergemakkelijken we het delen van gegevens, terwijl de verschillende deelnemende partijen genieten van de voordelen van gekoppelde gegevens.

Data-ecosystemen mogelijk maken

We creëren data-ecosystemen op basis van ‘good governance’, ook voor gevoelige data. Door ‘trust by design’ als uitgangspunt te nemen, integreren we privacy, veiligheid en gebruikerscontrole met technologie en standaarden die aan de hoogste vereisten voldoen om data en gebruikers te beschermen. Dat zorgt voor vertrouwen in de data-economie.

Het Europees kader voor datastromen

De Europese datastrategie heeft tot doel een interne datamarkt tot stand te brengen die Europa’s mondiale concurrentievermogen en gegevenssoevereiniteit zal waarborgen. Gemeenschappelijke Europese data spaces zullen ervoor zorgen dat er meer gegevens inzetbaar zijn voor gebruik in de economie en de samenleving, terwijl de bedrijven en personen die de gegevens genereren, in controle blijven.

Pexels scott webb 532557

Veilig samenwerken rond data

Oplossingen

Personal & Smart Data Spaces en Data Collaboration Platforms zijn de oplossingen voor uw applicatie, businessmodel en de datasamenwerking die u nodig hebt. Onze producten en oplossingen maken veilige data-ecosystemen mogelijk.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor datasamenwerking?

Wij helpen u graag met uw dataproject.