Skip to content

Aanpak

Als betrouwbare partner leveren wij digitale platformen en componenten die data vlot laten stromen en doen samenwerken tussen bedrijven, overheden en consumenten. Dat gebeurt in nieuwe data-ecosystemen waarin elke deelnemende partij de vruchten plukt van innovatieve samenwerking rond data.

Business accelerator voor de data-economie

Onze oplossingen voor meer inzichten uit meer data openen de weg naar een data-economie met nieuwe businessmodellen. Het is voor bedrijven echter een juridische en technische uitdaging om data te laten samenwerken. 

We ontzorgen bedrijven: door specificaties voor standaarden vast te leggen en te gebruiken, kunnen bedrijven analyses uitvoeren en inzichten genereren uit gegevens, terwijl consumenten en andere bedrijven de controle behouden over hun data

Zo ondersteunen we bedrijven om data veilig te laten samenwerken en nieuwe toepassingen te implementeren zonder de juridische en technische drempels, met de juiste partners en de data die nodig is.

Bewezen werkwijze voor veilige data-ecosystemen die renderen

Athumi illustratie oplossingen WEB

Veilig samenwerken rond data

Oplossingen

Personal & Smart Data Spaces en Data Collaboration Platforms zijn de oplossingen voor uw applicatie, businessmodel en de datasamenwerking die u nodig hebt. Onze producten en oplossingen maken veilige data-ecosystemen mogelijk.

Op zoek naar een partner voor datasamenwerking?

Reken op een betrouwbare datasamenwerking. We helpen u graag met uw dataproject.