Skip to content

Nieuws

Het Vastgoedinformatieplatform viert 10.000ste aanvraag! Wij vroegen feedback aan de gebruiker, de gemeente en RealSmart.

Op 8 maart was het zover! Het vastgoedkantoor Immostad deed via RealSmart de 10.000ste aanvraag in het Vastgoedinformatieplatform voor een perceel in Nieuwpoort.

Lees meer

Ook notarissen maken binnenkort gebruik van het Vastgoedinformatieplatform

Ontdek hoe notarissen binnenkort gebruik kunnen maken van het Vastgoedinformatieplatform van Athumi. Met deze innovatieve webtoepassing kunnen ze gemakkelijk vastgoedinformatie opvragen en opzoekingen doen in het kadaster. Binnenkort beschikbaar voor notarissen in Vlaanderen. Bezoek de website voor meer informatie.

Lees meer

Het vernieuwde GIPOD blaast zijn eerste kaarsje uit

Lees alles over het succesverhaal van het vernieuwde GIPOD en hoe het de mobiliteitshinder op het openbaar domein transparanter maakt. Ontdek de ervaringen van betrokken partijen en de toekomstige ontwikkelingen voor een efficiënter gebruik. Meer weten? Bezoek nu onze website!

Lees meer

Bij wegenwerken brengt KLIP alle relevante gegevens in kaart

Voorkom graafschade aan kabels en leidingen met KLIP en dien gemakkelijk een planaanvraag in en ontvang binnen 5 dagen alle benodigde informatie.

Lees meer