Kom langs bij Athumi tijdens Trefdag Vlaanderen Digitaal 2024. Ontdek hier onze sessies, partners en experts.

Skip to content

Waarom je Trefdag Vlaanderen Digitaal niet mag missen op 24 oktober

Technologie evolueert sneller dan ooit. Dat zorgt zowel voor uitdagingen als voor ongekende mogelijkheden voor mens, maatschappij en markt. Ontdek op Trefdag Vlaanderen Digitaal hoe je opkomende technologieën als AI op een doordachte en verantwoorde manier kan inzetten zodat iedereen daar beter van kan worden: klanten, burgers, bedrijven én hun bredere omgeving. Of je nu beleidsmaker, ondernemer, ontwikkelaar of gewoon nieuwsgierig bent, dit is de uitgelezen kans om een blik op de toekomst te werpen, inspiratie op te doen en waardevolle contacten te leggen. Als partner van Digitaal Vlaanderen speelt Athumi een prominente rol op Trefdag Vlaanderen Digitaal. Ontdek ons indrukwekkende ecosysteem in onze netwerkzone van 280 m² waar experts, partners en klanten samenkomen om de toekomst van digitaal te ontdekken, maar ook mee vorm te geven. Kom naar onze boeiende sprekersessies en leer hoe onze partners de oplossingen van Athumi inschakelen om nieuwe en innovatieve diensten voor burgers in Vlaanderen te bouwen.

→ Zo zou je agenda er op 24 oktober kunnen uitzien

Start met een ontbijt op de Athumi-stand

Nog voor het officiële startsein van de Trefdag nodigen Microsoft en Athumi je uit voor een AI ontbijtsessie. In de Speakers Corners op de Athumi-stand kan je een aantal compacte, inspirerende sessies volgen rond AI. Om deel te nemen dien je in te schrijven via deze link.

Microsoft & Athumi AI ontbijtsessies

Sluit aan op het Athumi-programma

De Trefdag Vlaanderen Digitaal 2024 wordt om 09:30 geopend door Jan Smedts, hoofd Digitaal Vlaanderen. Jan belicht verschillende trends waarmee de digitale overheid nu en in de toekomst te maken krijgt. Om 11:00 volgt een debat over verantwoord omgaan met technologie en data in Vlaanderen en Europa.

Ook Athumi neemt je mee op een ontdekkingsreis door de wereld van data, met sessies over:

  • het ontsluiten van overheidsdata naar de private sector,
  • het gebruik van data in de energietransitie,
  • nieuwe kansen en uitdagingen die data geeft in de media sector,
  • en de lancering van het digitale studentenattest.

Meer details over het Athumi-programma op onze Trefdagpagina.

Kom netwerken en leren op de Athumi-stand

Na elke Athumi-sessie kan je de sprekers op de Athumi-stand ontmoeten. Maar gedurende de hele dag heb je de kans om met Athumi-experten en -partners in gesprek te gaan en demo’s te volgen.
Het programma vind je op de digitale schermen aan onze stand.

Klaar om de digitale wereld te verkennen? Het volledige programma van Trefdag Vlaanderen Digitaal kan je hier bekijken: https://www.vlaanderen.be/trefdag-vlaanderen-digitaal/programma-en-inschrijven.